Termékek Menü

BLINDER HP-905 Qi QUAD multifunkciós lézerblokkoló 4 szenzoros

Kövessen minket Facebook-on:

Ár:
264.990 Ft (208.654 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: HP-905
Cikkszám: AK00128
Elérhetőség: Külső raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Blinder

Leírás és Paraméterek

Frissíthető rendszerű, professzionális multifunkciós lézerblokkoló (4 szenzorral), parkolósegéd kiegészítéssel. Gyorscsatlakozóval a kábelen!

Az új mérőeszköz rajzával és "READY" feliratú plecsnivel ellátott készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk. 

A KKEP része a VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózatnak, amelyről bővebben az alábbi linken olvashat:

VÉDA - Közúti Intelligens Kamerahálózat 

A VÉDA rendszer fixen telepített radaros sebességmérőit a lézerblokkolók sem jelezni, sem blokkolni NEM képesek. Az ilyen jellegű traffipaxokat GPS detektorral vagy hagyományos radardetektorral tudjuk hatékonyan előre jelezni, de ezek használata mellett is le kell lassítani a megengedett sebességre, mivel ezek csak jelzik a mérést! 

A készülék célja:

A lézerblokkolók a lézeres elvű sebességmérési módok eredményességét gátolják meg időlegesen, de nem képesek előrejelezni, vagy megakadályozni a radaros és egyéb mérési módokat. Lézeres elvű sebességmérések előfordulhatnak rendőrségi és civil autókban a vezető ülés melletti ülésre, háromlábú állványra, vagy kézben rögzített mérőeszközből, akár manuálisan, akár teljesen magára hagyva a készüléket automatikus módon, akár mozgó, akár álló autóból is.

A készülék működése:

A lézeres mérések ellen a legbiztosabb védelmet a lézerblokkolók nyújtják, amelyek a rendőrségi mérést érzékelve jeleznek, és pár másodpercig visszatartják a sebességjelet (a rendőr nem látja a sebességünket), így biztonságosan korrigálhatjuk a sebességünket.

a készülék egy megújult forgókapcsolóval vezérelhető az alábbiak szerint:

A kapcsoló állásához tartozó funkció

0 állás Kikapcsolt állapot: a termék nem érzékeli a lézeres méréseket és nem történik blokkolás.

 1 állás Parkolósegéd funkció: a készülék az autó környezetében lévő akadályokról visszajutó infra fény alapján ad jelzést az akadály távolságáról. A lézeres méréseket nem érzékeli, és nem történik blokkolás.

 2 állás  Lézerdetektor funkció: a készülék érzékeli a lézeres mérőeszközökből kibocsátott infra jelet, melyről jelzést ad. Blokkolás nem történik.

 3 állás Lézerblokkoló funkció: a készülék érzékeli a lézeres mérőeszközökből kibocsátott infra jelet, melyről jelzést ad. A jelzéssel egy időben a készülék egy infra jelet bocsát ki a mérőeszköz felé, így az autó sebessége nem lesz megállapítható.

A készülék elhelyezése: 

A készülék minden esetben beszerelést igényel. A szenzorok, csak megfelelő elhelyezés esetén képesek ellátni feladatukat, továbbá az eszközt az autó elektromos rendszerére rá kell kötni. Kérje szakember segítségét, aki szakszerűen el tudja végezni a beszerelést. Országos viszonteladói hálózatunkban keresse meg az Önhöz legközelebb eső partnerünket.

A BLINDER HP-905-QI-QUAD specifikációi:

Parkolósegéd  Lézerdetektor / Lézerblokkoló funkciókkal

Kis méretű szenzorok (51x34x12,7 mm)

High Power lézer dióda és LED

Anodizált alumíniumból készült, vízálló szenzor

Könnyű beszerelhetőség (akár rejtve is)

Akár 4 szenzort is kezelő központi egység

Központi egységbe épített hangszóró (92 Db hangerővel)

Hangjelzéses figyelmeztetések (angol és magyar nyelven)

Rádió némítási lehetőség

Központi egységen elhelyezett visszajelzők és kezelőgombok (hangerő állítási lehetőséggel)

Külön elhelyezhető forgókapcsolóval is vezérelhető

Csúcstechnológiát képviselő (szabadalmaztatott) blokkolási technológia

Forradalmian új technológiát képviselő lézerblokkoló a BLINDER-től: egyesíti a lézerdióda és a LED előnyös tulajdonságait. Kis méretű, ellenálló alumínium szenzorokkal.

Rendkívüli hatékonysággal képes érzékelni és blokkolni a jelenleg használt lézeres sebességmérő eszközöket, akár 3 kilométeres távolságból. Az extra kis méretű szenzorokat pedig könnyű elhelyezni a gépjárműveken, akár rejtve is. 

A lézerblokkolók fejlesztésében élen járó dán BLINDER cég forradalmian új technológiát vezetett be az új HP-905 COMPACT lézerblokkoló esetében: a transzponderekben található lézerdióda melletti extra erős infra LED segíti a maximális blokkolási teljesítmény elérését minden mérési szituáció esetén. A hibrid rendszer minimalizálja az esetlegesen gyengébb lefedettségű területeket, így még a napfény zavaró hatása esetén sem csökken jelentősen a blokkolási képessége.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő